Tour de France in Pariz

· ponovno Vas vabimo na zaključno prireditev Tour de Franca v Pariz, kjer bomo skupaj uživali ter navijali za naše šampijone
· na letališče Charles de Gaulle bomo poleteli direktno iz Ljubljane z navijaškimi pripomočki
· Pariz velja za eno izmed najbolj popularnih mest na svetu. Radi ga poimenujemo »Mesto luči« in »Mesto ljubezni«, tokrat pa še mesto športa.

V enem samam dnevu bomo združili vrhunski šport in prijetne užitke. Pomešali se bomo s Francozi, ki jim je »joie de vivre« (užitek do življenja) prva zapoved. Morda se malo tega nalezemo...

1. dan Paris, je t΄aime: pariški užitki za en dan

Polet s posebnim letalom na letališče Charles de Gaulle in avtobusni transfer do središča romantično športnega Pariza. Vožnja v ritmu francoskih šansonov v središče mesta. Čas za kosilo v kateri od znamenitih pariških četrti.

Edinstveni pariški joie de vivre - uživaški življenjski stil – nas bo spremljal na obrežjih reke Seine. Mimo številnih znamenitosti se bomo napotili proti Elizejskim poljanam - Aux Champs-Elysées, kjer bo vse pripravljeno za spektakularni zaključek Tour de Franca. Med obeliskom in slavolokom zmage se bo odločalo o zmagovalcu.

Au revoir, Paris! Zvečer prevoz na letališče in polet v Ljubljano.

CENA VKLJUČUJE
  • letalski prevoz s posebnim letalom
  • letališke in varnostne pristojbine
  • navijaško majico
  • spremstvo in asistenca vodnika


Cena je izračunana za minimalno 150 potnikov na letalu. Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja TA Palma.

MOŽNA DOPLAČILA

MOREBITNO DOPLAČILO OB PRIJAVI:

  • transfer letališče mesta - Pariz - letališče : 29 €


MOREBITNO DOPLAČILO NA POTI:

  • vozovnice za metro cca. 5€
  • posamezne vstopnine po želji od 17€ naprej
  • vse kar ni navedeno v rubriki »Cena potovanja vključuje«


Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja oziroma višja cena, odvisno od ponudnika. Če število potnikov po programu za nižjo ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko. V primeru obračunane višje cene in doseganja števila potnikov za nižjo ceno, se potniku razlika vrne.

Obiščite nas v vam najbližji poslovalnici

Naše poslovalnice