Bled-Rikli Balance Hotel Superior (ex Hotel Golf)4*

LEGA: Nahaja se v samem središču Bleda s prekrasnim pogledom na jezero, grad in Julijske Alpe. 
PONUDBA: bivši hotel Golf. Hotelska restavracija, bari, kavarne, največji bazenski kompleks na Bledu s termalno vodo, wellness z alpsko svežino in Riklijevim konceptom zdravilstva, največji konferenčni hotel na Bledu.
SOBE: z razgledom na jezero ali park nudijo vse potrebno udobje za udeležence poslovnih dogodkov ali goste na sproščenem oddihu. Vse sobe imajo dostop do interneta in sefa, kopalnico s kadjo ali prho in sušilnikom za lase, balkon, kabelsko TV, telefon, mini bar in klimo.
INTERNET: brezplačen wi-fi; 
WELLNESS: holistična sprostitev po Riklijevem konceptu v Wellnessu Živa v Rikli Balance Hotelu – bazenski kompleks, zunanja finska savna z razgledom na jezero in grad, doživljajska prha in ogrevana kamnita ležišča v savnah, dnevni wellness programi, anticelulitni programi, lepotna nega dlani in stopal, savne Živa (3 turške, 3 finske savne), 2 hladna bazena s temperaturo 14 in 21 °C, eksluzivne masaže, teen spa masaže, nega obraza s priznano kozmetiko, lepotni tretmaji. 
*Bazeni in savne v Welnessu Živa bodo zaprti zaradi vzdrževalnih del predvidoma od 28.3. do 7.4.2022. 

BAZENI: gostje hotela Rikli Balance lahko uživajo v termalnem bazenskem delu Wellnessa Živa, kjer sta zunanji in notranji bazen. Bazeni se nahajajo v dveh nivojih, povezani pa so s toboganom. 
HIŠNI LJUBLJENČKI: niso dovoljeni. 
PARKIRIŠČE: zunanje parkirišče (glede na razpoložljivost, plačljivo).
POMEMBNO: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 07.02.2020.

v kraju:

  • turistična taksa
  • prijavnina
  • otroška posteljica
  • parkirišče

Cena vključuje:

  • izbrano storitev
  • neomejen vstop v hotelski bazenski kompleks Živa

Obiščite nas v vam najbližji poslovalnici

Naše poslovalnice