Gardaland dnevni-akcija

Odhod avtobusa iz zbirnega mesta ob 02.00 uri. Vožnja mimo Fernetičev in naprej po avtocesti mimo Benetk, Padove do Gardskega jezera. Obeta se celodnevna zabava v zabaviščnem parku Gardaland. V njem je več kot 40 različnih atrakcij in več tematsko različnih vasi. Popeljali se boste skozi otroški domišljijski otok, do vasice ameriškega divjega zahoda. In že boste v arabskem svetu,  od tu pa vas bo pot vodila na gusarsko ladjo in v zgodbo o egipčanskih mumijah, navdušile pa vas bodo predstave akrobatov v »modrem cirkusu«. Lahko si boste ogledali drsalno revijo v ledeni dvorani in uživali v glasbeni predstavi Brodway. Seveda pa so tu tudi adrenalinski prosti pad, vlak smrti,  vožnja po brzicah reke Kolorado, otok dinozavrov, vodna atrakcija - spust po brzicah, «Beg iz Atlantide« in za številne obiskovalce še vrhunec zabave – Blue Tornado in novost v letošnjem letu – OBLIVION ali padec v črno luknjo. Več kot dovolj razlogov za obisk parka!
Za okrepčilo je poskrbljeno v 18 okrepčevalnicah  in  4 velikih restavracijah, na voljo je tudi prava italijanska pica iz krušne peči, v samopostrežni Aladinovi restavraciji pa  boste lahko izbrali med različnimi  italijanskimi specialitetami. Za doplačilo lahko še obiščete akvarij Sealife ali predstavo delfinov v sklopu zabaviščnega parka. Ob 18.00 uri se boste poslovili od zabaviščnega parka. Sledi vožnja s krajšimi postanki po avtocesti proti domu. Predviden prihod domov med 1.00 in 2.00 uro.


Cena: 79€ po osebi pri najmanj 45 prijavljenih potnikih


Vstopna mesta: Murska Sobota, Gornja Radgona, Maribor

Cena zajema: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in vse cestne pristojbine, vstopnino v zabaviščni park Gardaland, spremljevalca, nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo potovanja in DDV.

Doplačila po želji: vstopnine, ki niso v ceni in so individualnega značaja.

VSTOP V PARK:
potrdilo o cepljenju (polno cepljenje)
negativen rezultat molekularnega ali antigenskega testa, opravljenega v zadnjih 48 urah
potrdilo o okrevanju po okužbi s SARS-CoV-2 v zadnjih 6 mesecih
Otroci mlajši od 12 let lahko vstopijo brez digitalnega potrdila EU COVID in testa.
POPUSTI: 
otroci do 1 m višine: - 30 %

Obiščite nas v vam najbližji poslovalnici

Naše poslovalnice