pordenone

PORDENONE, 1 DAN, odhodi: 04.03., 11.03.

Sejem Ortogiardino v furlanskem mestecu Pordenone s preko 300 razstavljavci cvetja, grmovnic, ureditev vrtov, zelenic, parkovnih površin in ribnikov; za profesionalce in za ljubitelje.

Odhod iz Maribora ob 5.30 izpred TPC City. Pobiranje potnikov ob 6.00 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.30 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.30 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Potovanje preko Fernetičev v Italijo, mimo Palmanove in Portogruara do mesta PORDENONE. Obisk CVETLIČNEGA SEJMA. Ogled sejma cvetja in cvetličnih aranžmajev, možnost nakupa. Ob poti domov sledi postanek v priljubljeni vrtnariji SUSIGARDEN v kraju Aiello, kjer bo priložnost za nakup kvalitetnejših rastlin. Nadaljevanje poti proti tržaški obali. Vožnja po slikoviti obalni cesti mimo dvorca Miramare do TRSTA. Krajši ogled mesta: Piazza d'Unita d'Italia z mestno hišo, bazilika sv. Justa, Kapitolski hrib, rimski amfiteater ... Po krajšem postanku za manjši nakup in samostojno odkrivanje mesta sledi vrnitev v Slovenijo. Prihod domov v večernih urah.  


CENA:     57 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                50 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnica za cvetlični sejem. 

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). 
V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!


Informacije in rezervacije: 02 564 84 77 ali na info@mojcenter.net 

Obiščite nas v vam najbližji poslovalnici

Naše poslovalnice